Home » Winkelen bij Lefties

Winkelen bij Lefties

Natuurlijk kennen we allemaal Zara, Mango en Camper. Dit zijn bekende Spaanse merken die ook in Nederland (online) te koop zijn.

Onder de Zara vlag vallen nog een aantal andere merken, die je ook in Nederland tegenkomt, nl. Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Zara Home, Oysho en Uterqüe. (Dit laatste merk is opgegaan in Massimo Dutti.)

Er is nog één Zara zusje dat, helaas, niet in Nederland gevestigd is en dat is Lefties. Lefties klinkt als ‘left-overs’ maar dat is absoluut niet het geval. Lefties is het ‘discount’ label van Zara en is te vergelijken met o.a. Primark.

Lefties verkoopt dames-, heren- en kinderkleding en er zijn aantal fysieke winkels (door heel Spanje), maar die hebben over het algemeen een veel kleiner assortiment dan de online winkels.

Lefties staat bekend om haar samenwerkingen (Collabs) met bekende merken, zoals Sanrio, Peanuts en Disney. En ook kan je heel voordelig sportkleding (sweaters, joggers en shorts) aanschaffen, bijv. 2 stuks voor net onder € 10,00!

Zoals gezegd, Lefties heeft geen winkels in Nederland, Duitsland of België. Maar wel in Spanje en Portugal dus mocht je de aankomende tijd richting deze zuidelijke landen afreizen, sla je slag!

Relevante berichten

Leave a Comment