Home » Hanek accessoires voor je telefoon

Hanek accessoires voor je telefoon

Als schrijfster van een van de eerste Nederlandse blogs voor vrouwen Lifestylelady.nl (sinds 2005) krijg ik regelmatig allerlei producten opgestuurd. En ook in Spanje heeft men Lifestylelady.nl ‘ontdekt’. 😉

En vandaag werd ik verrast met een pakketje van het Spaanse merk Hanek. Hanek is een bedrijf uit Barcelona en zij hebben een mooie, trendy en handige accessoires voor je mobiele telefoon maar ook voor je laptop en headset. Het leuke van de Hanek producten is dat alle accessoires met elkaar te combineren zijn.

In Spanje loopt eigenlijk elke vrouw (jong en oud) met haar telefoon aan een lang koord. In het begin vond ik het er vreemd uitzien, maar inmiddels ben ik al ruim 2 jaar fan. En ook wissel ik regelmatig van koord; niet alleen van kleur maar ook van materiaal.

Maar terug naar Hanek; in het pakket dat ik vandaag ontving zaten 2 ronde tassen (camel en zwart), een lange brede schouderband (met aaibare zebra print), een rechthoekige cover (hierin kan je je telefoon doen), een zwarte ronde portemonnee, een houder voor je earbuds, 1 klein hengsel en 1 lang hengsel.

De ronde tasjes hebben aan de zij- en de achterkant 2 haken, en aan deze haken kan je de hengels klikken, de portemonnee en de houder voor je earbuds. En aan de achterkant kan je ook je telefoon vastmaken. Hiervoor heeft Hanek ook speciale covers, maar deze heb ik niet ontvangen.

Zoals je op de foto’s kan zien, is echt alles met elkaar te combineren en op deze manier heb je altijd je telefoon, je telefoonaccessoires bij de hand en kan je ook nog je lippenstift, geld en pasjes kwijt.

Op deze bovenstaande foto zie je de rechthoekige leren cover in combinatie met een ketting met luipaard print. Deze ketting komt niet bij Hanek vandaan, deze heb ik aangeschaft bij La Casa de las Carcasas. Zij hebben een zeer groot assortiment met allerlei koorden en banden en die kan je dan weer combineren met alle Hanek tasjes en houders.

Bestellen; Hanek levert haar producten ook bij je in Nederland, helaas is dat niet het geval bij La Casa de las Carcasas. Hiervoor moet je gewoon lekker naar Spanje toekomen.

Relevante berichten

Leave a Comment